banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

pakrac zastava

Hrvatska - Slovačka

Članovi Rukometnog kluba LiPa u srijedu su u Sl. Brodu s tribina bodrili hrvatske reprezentativke koje su se kvalificirale na Svjetsko prvenstvo dominantnom pobjedom protiv Slovačke 31:18, utakmicu su vodile od početka do kraja te je samo bilo pitanje s kolikom razlikom će i završiti. Ujedno je to i osmi plasman naše selekcije među najbolje reprezentacije svijeta, a prvenstvo će se održati u Danskoj od 29. studenog do 17. prosinca.

repka teren

Prenosimo riječi predsjednika RK LiPa, Marija Lopara: „Naš klub je od Hrvatskog rukometnog saveza za ovu kvalifikacijsku utakmicu dobio ulaznice po povlaštenoj cijeni. U suradnji s roditeljima, pedesetak djece otišlo je u Sl. Brod iz sveg glasa navijati za žensku selekciju hrvatske reprezentacije, poznatije pod nazivom Kraljice šoka. Bilo je to nezaboravno iskustvo za sve i prilika uslikati se nakon utakmice sa svojim idolima. Veliko hvala HRS-u, roditeljima i djeci.“

pakrac tribina

 

Najava utakmice

LiPa će danas u 20:30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Pakrac odigrati 17., ujedno i posljednje kolo na domaćem terenu 2. HRL Istok protiv RK Brod iz Sl. Broda, ekipe koja se na tablici nalazi jedno mjesto ispred LiPe i koju bi pakrački rukometaši preskočili eventualnom pobjedom. Posljednji susret između ove dvije ekipe završio je tijesnom pobjedom Broda pa je ovo najbolja pozivnica pakračkoj publici da kao i uvijek napune tribine te svojim glasnim navijanjem podrži i vodi domaće rukometaše do pobjede.

najava

Fotografije preuzete od RK LiPa

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić