MNT DO naslovna

Nogometni klub “Croatia” Donja Obrijež i ove je godine organizirao malonogometni turnir na travi koji je jučer okupio 13 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa Bio Produkt Sređani.

Nakon grupne faze u kojoj je jedna skupina imala sedam, a druga šest ekipa, mjesto u samoj završnici preko polufinala zauzeli su Caffe bar Dvojka i Stolarija Takač odigravši utakmicu za treće mjesto. Uz standardnu gajbu piva za četiri najbolje ekipe turnira, Dvojka se u toj utakmici bolje snašla te odnijela i pola pečenice. U finalu je Bio Produkt savladao Nogometne ikone te osvojio glavnu nagradu, pečeno janje, a Nogometne ikone počastile su se pečenicom.

received 815947143227942 Medium

Prije četvrtfinalnih utakmica, održano je raspucavanje sedmeraca koje je okupilo 68 kandidata, a najsmireniji i najprecizniji bio je Matija Joščak iz ekipe Stolarija Takač osvojivši također gajbu piva.

Obriježani će 29. srpnja organizirati i noćni malonogometni turnir na betonskom igralištu čime će biti završen srpanjski ciklus sportskih manifestacija u sklopu Pakračkog ljeta.

MNT-DO-Nogometne-ikone-Medium
MNT-DO-finale-Medium
MNT-3-mjesto-Medium
MNT-DO-Medium