hajduk lokomotiva naslovna

Mladi Hajdukovci kategorije U-14 pod vodstvom trenera Darka Kelemena jutros su na igralištu NK "Daruvar" odmjerili snage s prvoligaškim vršnjacima nogometnog kluba Lokomotiva, poznatijim i pod nazivom "Lokosi". Zagrepčani su pobijedili 7:0, a skupivši vrijedno iskustvo, igrači Hajduka su dobili priliku usporediti se s dječacima koji igraju najviši nogometni rang u Hrvatskoj.

hajduk lokomotiva igra

Ovo je druga od tri grupe igrača Lokomotive koja će pripreme odraditi u Daruvarskim toplicama, a prvu grupu vodio je trener juniora Nikica Jelavić, bivši napadač hrvatske reprezentacije.

Ovaj tjedan svoju spremu bruse igrači Ante Ivande, trenera starijih pionira "Lokosa". "Pokušali smo za danas dogovoriti susret s nogometnim klubom iz Bjelovara, no većina igrača im je na moru pa nije bilo izvedivo, srećom ljudi iz kluba sjetili su se kako pakrački Hajduk ima dosta kategorija te smo im iznimno zahvalni što su se odazvali sa svojim dečkima. Mi smo time uspješno ispunili sve zamišljene elemente priprema, a vjerujem da je i pakračanima bilo drago odigrati ovu utakmicu i još jednom im zahvaljujem na tome", izjavio je Ivanda.

hajduk lokomotiva