NK Jovača pobjednici

Početkom prošlog tjedna, Nogometni klub Slavonija Prekopakra započeo je s pripremama za nadolazeću sezonu, a u nedjelju je osvojio drugo mjesto na Memorijalnom turniru za poginule branitelje u Međuriću. Uz domaćina Metalac i Slavoniju, nastupali su Jovača iz Marinog Sela i Radnički iz Velikog Vukovlja.

U prvoj polufinalnoj utakmici Slavonija je pobijedila domaćina 4:2 pogotcima Lea Svjetličića, Domagoja Ajmana, Nemanje Sudara i Ivana Jurišića, dok je u drugoj utakmici polufinala Jovača nadjačala Radnički rezultatom 7:0.

U utakmici za treće mjesto između Metalca i Radničkog mreže su mirovale sve do zadnje minute kada je Sven Babojelić, bivši igrač Hajduka iz Pakraca, dobio priliku zaprijetiti iz slobodnog udarca. Uslijedio je odlično odmjeren pokušaj koji je završio u samim “rašljama” nakon čega je uz salvu pljeska prisutnih sudac doslovno sekundu nakon označio kraj utakmice.

Vlado Grgić Sven Babojelic Denis Hlavaček

Finale između Jovače i Slavonije završilo je dominantnom pobjedom ekipe iz Marinog Sela 5:0 nakon čega je uslijedila dodjela pehara i druženje uz čobanac.

Slavonija će sljedeću pripremnu utakmicu odigrati na domaćem terenu u subotu u 18 sati protiv domaćina ovog turnira, Metalca iz Međurića.

jovaa-radniki
meuri-minuta-utnje
meuri-pehari
meuri-slavonija
meuri-radniki