Viškovci 2 Medium

Da je Stefan Lenče - Štef pobjednik motocross utrke, više nisu novosti nego izvještaji, a tako je bilo i 10. rujna kada je poharao konkurenciju u pozivnoj utrci za Veliku nagradu Viškovaca. Novost je da su se Štefovim uspjesima pridružili Bruno Baranček osvojenim četvrtim mjestom u klasi B-250 u svom prvom nastupu nakon svibanjske utrke na Matkovcu povodom Bljeska, a klubu se od ljeta priključio i junior Noa Krivdić koji je u svojoj prvoj službenoj utrci u klasi MX65J osvojio odlično osmo mjesto.

“Stefan Lenče nastupio je u svojoj klasi MX65J gdje je na treningu imao najbolje vrijeme i u obje vožnje uvjerljivo slavio. Također, vozio je i klasu MX85, ali naravno sa svojim motorom od 65 ccm. Bio je izvrstan i borio se sa starijim vozačima na jačim i većim motociklima da bi drugim i trećim mjestom na kraju sveukupno zauzeo sjajno treće mjesto. Pohvalio bih i odličan nastup na treningu i u obje vožnje Barančeka kojemu je trud i zalaganje nagrađeno četvrtim mjestom, a veseli nas i priključenje klubu mladog Krivdića koji će nas također predstavljati u klasi MX65J te koji je u doslovno svojoj prvoj utrci napravio izvrstan rezultat. Noa će nastupiti i na utrci u Jastrebarskom te mu ovim putem želimo dobrodošlicu u klub, puno dobrih rezultata te izostanak ozljeda i kvarova”, izjavio je Marko Straga, predsjednik kluba.

Utrka u Jastrebarskom na rasporedu je 24. rujna, a rezultate naših “Malih Zvrkova” moći ćete pronaći na našem portalu i službenoj Facebook stranici.

Viškovci 1 Medium

Fotografije: MK Pakrac-Lipik