derbi prekopakra badljevina Medium

4. MŽNL SB-PŽ

Hajduk Pakrac je remijem s Lipikom prošlog vikenda ispustio lidersku poziciju na tablici, no i dalje su među jedine tri ekipe koje nisu upisale poraz u 6 odigranih kola. Klupa Hajduka sve je duža, a ohrabreni dobrom formom u subotu će na gostovanje kod dosad također neporaženog Vinogorca koji drži treće mjesto s istim brojem bodova kao i Zeleni.

Lipik 1925 je bodom s gostovanja u Pakracu zadržao peto mjesto na tablici, a u subotu u 16.15 sati će na domaćem terenu odmjeriti snage s Dinamom iz Vidovaca, ekipom koja se s istim brojem bodova nalazi odmah iza Lipičana.

1. ŽNL

Dobrovac je jedina lokalna ekipa s maksimalno osvojenim bodovima, s pet pobjeda u nizu odmakli su 6 bodova drugoplasiranom Buku, a proteklog vikenda savladali su Omladinca iz Čaglina. U nedjelju idu put Zagrađa, četvrtoplasiranoj ekipi koja će pokušati biti prva ekipa ove sezone koja će „skinuti skalp“ Dobrovčanima.

2. ŽNL

Croatia Donja Obrijež je niz od tri vezane pobjede prekinula prošlog vikenda u 4. kolu gdje je upisala poraz u Trenkovu te tako ispustila prvo mjesto na tablici, trenutno drže treće mjesto s istim brojem bodova kao i prvoplasirana Stara Lipa. Priliku za povratak u pobjedničke vode imat će na domaćem terenu u nedjelju u 16.15 sati protiv Biškupaca, pretposljednje ekipe na ljestvici.

Dinamo Badljevina je pomalo iznenađujuće izgubio domaću utakmicu protiv Sulkovaca, koji su do te utakmice bili bez bodova, što ih je s drugog mjesta spustilo na šesto. U subotu u 16.15 sati im slijedi derbi na gostujućem terenu protiv Prekopakre.

Slavonija Prekopakra poražena je u Bučju te će sljedeće bodove morati potražiti na domaćem terenu u središnjoj utakmici ovog vikenda gdje će u 16.15 sati odigrati derbi protiv rivala iz Badljevine.