Sportski vikend

NOGOMET

4. MŽNL SB-PŽ

Hajduk će nakon sjajne pobjede pred domaćom publikom nad Papukom iz Velike 8:1 ponovno biti domaćin gdje će s četiri boda prednosti u subotu 4. studenog u 14.15 sati ugostiti Dinamo iz Vidovaca. Nalazi se na 3. mjestu s 2 boda zaostatka nad prvoplasiranim Slavoncem iz Nove Kapele.

Škola nogometa „Li-Pa“ će savršeni niz od 8 pobjeda iz 8 susreta pokušati nastaviti na današnjoj gostujućoj utakmici u Slavonskom Brodu gdje će joj bodove pokušati oduzeti trećeplasirana Marsonia.

Četvrtoplasirani NK Lipik 1925 u nedjelju putuje u Veliku uzdrmanoj ekipi Papuka gdje će se eventualnom pobjedom nadati kiksu momčadi s vrha tablice i zauzimanju još više pozicije, budući da ima samo 3 boda manje od lidera lige.

1. ŽNL

Dobrovac je s 3 boda manje od prvoplasiranog Buka na 4. mjestu, a novo gostovanje slijedi mu u nedjelju u Drenovcu protiv sedmoplasiranog Hrvatskog dragovoljca.

 

RUKOMET

2. HRL ISTOK

Pakrac će nakon dva neugodna poraza pred domaćom publikom u subotu u goste Petrijevcima na popravak dojma. Trenutno zauzima 8. mjesto s 3 boda manje od domaćina.

1. HRL U-15

Dječaci U-15 u subotu gostuju u Novoj Gradiški gdje će odigrati susrete protiv Ivana iz Mikanovaca i Županje.

MŽRL SJEVER

Kategorije Mini rukometa u nedjelju od 9.30 sati odigrat će u Pakracu 2. krug Međužupanijske rukometne lige sjever.

1698968381562

 

ODBOJKA

3. HOL Sjever

Nakon odličnog otvorenja sezone s 2 pobjede iz 2 susreta, seniorke Volley Li-Pe su ovo kolo slobodne, a vikend nakon gostuju u Vrbovcu. Pred pakračkom publikom sljedeću će utakmicu odigrati 2. prosinca.

Kadetkinje će za vikend odigrati 1. kolo Prvenstva, a sezonu će otvoriti nastupom u Koprivnici.

 

KUGLANJE

1. HKL sjever

Pakrac-Papuk nakon 5 odigranih susreta zauzima 2. mjesto na tablici, a u subotu 4. studenog u 11 sati ugostit će zagrebačke Ponikve koje dosad nisu ubilježile niti jednu pobjedu.

2. HKL istok

Slavonski Banovac će nakon dvije uzastopne gostujuće pobjede 4. studenog u 17 sati u pakračkoj kuglani odigrati susret protiv lidera lige, osječkog Željezničara.

3. HKL istok - zona Požega

Sloga drži 2. mjesto na tablici, a danas će u 18 sati ugostiti trećeplasiranu Požegu.

4. HKL istok - zona Požega

Pakrac-Papuk II je jučer u gostima savladao fenjeraša Zlatni lug iz Požege 3:5. Najviše čunjeva (533) srušio je Matko Škondro, a u pobjedi su se također istaknuli Niko Kalvi s 526 te Barbara Ramić s 503 srušena čunja.

10. studenog u 18 sati odigrat će derbi s drugoplasiranim Lipikom 1974 za kojim imaju 3 boda zaostatka.