KK Sloga Medium Medium

RUKOMET

Rukometaši Pakraca će nakon pobjede nad Osijekom 2 posljednje kolo jesenske polusezone gostovati u subotu u Županji gdje će dobru igru iz prošle utakmice pokušati prenijeti i na susret s drugoplasiranom ekipom 2. HRL istok. Trenutno se nalaze pretposljedni na tablici s četiri boda prednosti ispred fenjeraša lige Broda.

 

ODBOJKA

Odbojkašice Volley Li-Pe bilježe savršene rezultate u 3. HOL istok s pet pobjeda iz pet odigranih susreta te tako opravdavaju najavu napada na titulu prvakinja nakon što su prošlu sezonu završile na drugom mjestu. Ovaj vikend su slobodne, a bez ijednog izgubljenog seta s vrha tablice će sljedećeg gostovati u Čazmi gdje će u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone odigrati pravi derbi budući da je ekipa Čazme 1 također skupila maksimalnih deset bodova iz pet susreta te će simpatizeri oba kluba s nestrpljenjem dočekati ishod dvoboja trenutnih lidera lige.

 

KUGLANJE 

Pakrac-Papuk je porazom od prvoplasiranog Bjelovara u posljednjem kolu polusezone zauzeo drugo mjesto na tablici te će na zasluženi odmor, a nastavak sezone očekuje ih 20. siječnja kada će u Gradskoj kuglani Pakrac ugostiti požeške Nove nade, ekipu koja se nalazi točno na sredini tablice 1. HKL sjever.

Slavonski Banovac je prošlo kolo 2. HKL istok uvjerljivo savladao požeški Obrtnik te će s četvrtog mjesta posljednje kolo polusezone u subotu 2. prosinca u 17 sati ugostiti devetoplasirane Našice. Prva utakmica nastavka očekuje ih 13. siječnja kada će ponovno igrati pred domaćom publikom protiv đakovačkog Silosa.

Sloga se nakon pobjede u prošlom kolu nalazi na četvrtom mjestu 3. HKL istok - zona Požega, a danas 1. prosinca ih očekuje susret protiv brodske Lokomotive 1967 koja ima bod više od kuglača Sloge. S početkom u 18 sati saznat ćemo hoće li zamijeniti pozicije nakon odigrane utakmice u pakračkoj kuglani.

Pakrac-Papuk II se uoči pauze nalazi na četvrtom mjestu 4. HKL istok - zona Požega, a jesenski dio sezone zaključit će današnjim dvobojem u gostima protiv Slavonije iz Nove Gradiške koja se nalazi mjesto ispred njih s tri boda prednosti. 20. siječnja sezonu će nastaviti gostujućom utakmicom protiv požeške HVIDR-e.

Lipik 1974 jesenski dio sezone okrunio je pobjedom te se trenutno nalaze na drugom mjestu na tablici 4. HKL istok - zona Požega, a sljedeća utakmica slijedi im 12. siječnja u 18 sati kada će se u pakračkoj kuglani sučeliti u derbiju s liderom lige, požeškim Hrastom.