Na tradicionalnim igrama slijepih i slabovidnih osoba koje su jučer u povodu Dana Grada Pakraca organizirali domaćini, Udruga slijepih Pakrac - Lipik, sudjelovalo je čak 40 natjecatelja u osam ekipa iz Vukovara, Slavonskog Broda, Daruvara, Požege, Bjelovara te dvije ekipe iz Siska natjecavši se u pikadu za slijepe.
U kategoriji slijepih igrača Stanko Kovačić iz Udruge slijepih Pakrac – Lipik osvojio je prvo mjesto, drugo mjesto pripalo je Marijanu Medici iz Udruge slijepih Bjelovar, a treći je Zoran Drinovac iz Sportske udruge slijepih Zlatna dolina iz Požege. U kategoriji slabovidnih zlato je uzeo Darko Novak iz Udruge slijepih Bjelovar, srebrna je Blanka Lovrić iz Udruge slijepih Pakrac – Lipik dok je treće mjesto osvojio Ivica Bartulović iz Udruge slijepih Daruvar.
Što se tiče ukupnog poretka, ekipa domaćina završila je na drugom mjestu ispred ekipe Udruge slijepih Bjelovar dok su brončana bila ekipa Sportske udruge slijepih Zlatna dolina iz Požege.
"Iako je važan i natjecateljski dio ove manifestacije mnogo je važnije druženje slijepih osoba i osvještavanje građana o našim problemima. S obzirom na pozitivne domove i atmosferu koja je pratila cijeli događaj, iduće godine planiramo nastaviti tradiciju organizacije ovog druženja", istaknuo je Stanko Kovačić, predsjednik Udruge slijepih Pakrac  - Lipik.