Nogometaši Hajduka uspjeli su u 20. kolu MŽNL Slavonije i Baranje osvojiti gostujuće bodove. Nakon odlične igre pobijedili su domaćina Dardu uvjerljivo, čak 4:1. Hajduk je poveo rano, već u 7. minuti preko Borisa Prohaske, da bi uvjerljiv nastup kapitalizirali  ranim drugim pogotkom već u 22. minuti. Strijelac je bio Krenek. Hajduk je bio nadmoćniji i u nastavku, a pobjedu i tri vrijedna boda potvrdili su pogocima Kaurin i Baškiera u 52. odnosno 67. minuti utakmice.
Nakon osvojenih bodova zadovoljan je bio i trener Trbara koji razlog uspjeha vidi i u činjenici da se prvi put na gostovanje išlo u kompletnom sastavu, ali naglašava taktičku odgovornost  i voljni moment svojih igrača koji je u Dardi bio na visini. Pakračani nakon ove pobjede zauzimaju 13. poziciju na prvenstvenoj ljestvici s 22 osvojena boda uz utakmicu manje.
Sljedeće kolo u Pakrac dolazi Graničar iz Brodske Varoši, Hajduk je u usponu, osvojena su 4 boda u posljednja dva nastupa i za očekivati je da će na domaćem terenu trasirati put prema mirnijim vodama i sredini prvenstvene ljestvice.
Tijekom vikenda utakmice su odigrali i županijski drugoligaši. Najprije je u subotu Lipik 1925 kod kuće deklasirao Lipu s čak 8 pogodaka u mreži gostiju i privremeno zasjeo na čelo prvenstvene ljestvice. Mrežu su punili Bahnik, Briševac i Barišić po dva puta te Galko i Osmanović po jednom. Lipičani su s nestrpljenjem čekali susret Sulkovaca i Croatie iz Donje Obriježi, koji se igrao u ponedjeljak zbog Uskrsa, te se nadali eventualnom kiksu domaćina. Nisu ga dočekali, Obriježani kući nose tri pogotka u mreži - bilo je glatkih 3:0, a Sulkovci i dalje ostaju u mrtvoj trci s Lipičanima u borbi za viši rang. Istim rezultatom poražen je i Dobravac u Čaglinu uz uobičajeno grubu igru domaćina.
Iz 3. ŽNL izdvajamo lokalni derbi odigran u Prekopakri gdje je domaća Slavonija dočekala vodeći Dinamo iz Badljevine. Gosti su opravdali poziciju lidera lige i pobijedili 2:1 unatoč odličnoj igri Prekopakrana i nekoliko zapucanih prilika. Pogotke za Badljevčane postigli su Halupecki i Svatoš dok je za Prekopakru precizan bio Adžijević.