Troje članova pakračkog biciklističkog kluba "Titan" sudjelovalo je jučer na 3. po redu rekreativnoj utrci sezone Slavonske brdsko biciklističke lige Giant 2016. u organizaciji BK Osijek 2010, a nedaleko Belog Manastira na Banovom Brdu okupilo se 60 - ak natjecatelja i rekreativaca gdje se nalazi kružna XC staza duljine oko 4 kilometra uz 185 metara elevacije.

sale

Mario Šubr je nakon odvožena 3 kruga u vremenu od 55 minuta  došao do 2. mjesta u kategoriji Veteran B, kao i Vladimir Tessari  u kategoriji Veteran C. On je odvozio svoju utrku u vremenu od 1 sat i 28 minuta. U 13 sati je uslijedio start najjače kategorije Elite u kojoj su natjecatelji vozili 5 krugova. Saša Jeftinić je nakon 1 sat i 24 minute završio utrku na 5. mjestu među vrlo jakom konkurencijom u kojoj je pobjednik utrke bio višestruki prvak Hrvatske, Filip Turk iz Samobora.

vlado

Staza je bila fizički i tehnički vrlo zahtjevna i kao takva je svrstana među teže u cijelom rasporedu lige. Sadržavala je pretežno šumski single track, atraktivne spusteve te strme uspone, rekao nam je Saša Jeftinić.