Stolnotenisači LiPe mogu biti zadovoljni postignutim rezultatima prve službene natjecateljske sezone u netom završenom prvenstvu 3. i 4. Hrvatske stolnoteniske lige Zapad. Formirane su tri natjecateljske ekipe, jednu su prijavili u 3. ligu, a dva sastava u 4. kvalitetnu ligu. Prvi sastav LiPe nastupio je u 3. ligi Zapad,  osvojili  su 5. mjesto za koje je bilo dovoljno ostvariti osam pobjeda iz osamnaest utakmica, a to su uspjeli ostvariti Kovačević, Mendeš, Sigeti i Ljevar.

WP_20160424_13_35_45_Pro

Druga i treća ekipa LiPe igrala je četvrti rang natjecanja, a LiPa 2 se u četrnaest odigranih utakmica i ostvarenih trinaest pobjeda uz samo jedan poraz, pokazala prekvalitetnim sastavom za ovaj rang natjecanja  pa će, nakon osvojenog prvog mjesta, naredne sezone praviti društvo svojoj prvoj ekipi u 3. ligi Zapad.  Boljima od ostalih pokazali su se: Hofman, Ivanić, Perković i Kelemen.

LiPa 3 je u istom natjecanju ubilježila samo četiri pobjede koje su bile dostatne za 5. mjesto  i zlatnu sredinu ljestvice, a za njih su nastupali Miholčić, Jejnić, Ljevar, Glazer, Kozić, Slako i Keć.

Osim prvenstva, stolnotenisači LiPe bili su aktivni i na ostalim poljima. Polako misle i na budućnost  pa su organizirali poneki turnir, ali i školu ping -ponga za najmlađe, a u planu je ubaciti ih u natjecateljski pogon kao četvrti sastav u kojem bi neopterećeni rezultatskim imperativom sakupljali svoje prve poene i setove.

TABLICA 3. LIGE

TABLICA 4. LIGE