banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

U ponedjeljak 16. svibnja u Badljevini je završen dvodnevni Nacionalni razvojni kamp HNS-a Središta Osijek za mlađe kategorije koji je okupio 60-ak mladih nogometaša s područja Pakraca, Lipika i Daruvara rođenih 2004. i 2005. godine. Osnovni zadatak kampa je testiranje i selektiranje eventualnih igračkih potencijala s  ovog područja koji bi u budućnosti kroz konstantan kontrolirani rad mogli zadovoljiti potrebe hrvatskog nogometa.

DSC_3662

Kroz dvosatni trening - program mladi su nogometaši, od kojih je većina godinama u redovnom trenažnom procesu, usavršavali osnovne tehničke elemente nogometne igre pod stručnim okom voditelja kampa Damira Bognara, županijskog instruktora Kampa za mladež, uz asistenciju trenera mlađih uzrasnih kategorija s područja Pakraca i Lipika Siniše Grubišića, Dinka Kličeka, Ivana Pleše, Marija Egredžije, Sanjina Romozija, ali i onih s požeške strane Nevija Berdija, Marka Krmpotića i Siniše Klasića.

DSC_3699

Bognar je bio zadovoljan odazivom igrača te najavio daljnje aktivnosti: "Ovo je drugi kamp na području naše županije, prvi je održan u Velikoj, a prema planu i programu održat ćemo ih do kraja godine još četiri. Praksa je da se tri kampa održe u proljeće i tri u jesen. U razgovorima smo oko održavanja jednog jesenskog u Lipiku. Kad smo već kod domaćinstava ovakvih priredbi,  želim pohvaliti odličnu organizaciju ljudi iz NK Dinamo iz Badljevine koji su nam ustupili igralište i omogućili izvanredne uvijete za rad."

DSC_3674

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić