banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Ekipa Pakrac 2 u sastavu  Željko Major, Zvonko Gnezda, Vjeko Anušić , Dražen Pierobon i Darko Jozipović pobjednici su Gradske kuglačke lige Pakrac koja je tijekom travnja i svibnja igrana na pakračkoj kuglani  po drugi put.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liga je službeno zaključena sinoć kada je predsjednik Sportske zajednice Grada Pakraca Sadmir Delihodžić, organizatora i inicijatora natjecanja, uručio najuspješnijim ekipama i pojedincima medalje.

Pakrac II je u konkurenciji 8 ekipa sastavljenih od ponajboljih pakračkih natjecatelja, ali i rekreativaca, s 10 pobjeda i 4 poraza osvojio prvo mjesto s bodom prednosti ispred Sloge i Lipika 1974 dok je na za njih slabom 4. mjestu s 18 bodova plasirana  favorizirana ekipa Pakrac 1. Lani je u ovoj ligi također pobijedila ekipa Pakraca 2, ali je u njenom sastavu od ovogodišnjih pobjednika bio samo Vjeko Anušić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drugi dio tablice sa 16 bodova predvodi Slavonski banovac, rekreativci iz ekipe Poletarci  koji su ovo natjecanje kuglali sa rezultatskim bonusom u odnosu na registrirane igrače su šesti s 10 bodova, predzadnja je razočaravajuća ekipa donedavnih drugoligaša „Papuka“, a posljednja još jedna ekipa sastavljena od rekreativaca nazivom „Obrtnik“ s 3 osvojena boda.

U pojedinačnoj konkurenciji i ove godine najbolji je lanjski pobjednik Zvonko Gnezda (Pakrac 2) s vrlo dobrim prosjekom iz 13 bacanja od 587 čunjeva. Gnezda je i lani bio pojedinačni pobjednik s prosjekom od 582 čunja.  Drugi je mladi Antonio Juranović (Pakrac 1) s prosjekom od 572 čunja, a treći njegov klupski i ovdje ekipni kolega Davor Štor s prosjekom od 551 čunja.

U ligi u kojoj je odigrano ukupno 56 mečeva nastupilo je 44 igrača. Troškove održavanje  lige s kotizacijom od 240 kuna po ekipi u potpunosti su izfinancirali njeni sudionici.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S ovim, osim kvalifikacijskog turnira KK Pakraca, za popunu prve hrvatske lige koja se igra  2. i 3. srpnja u Varaždinu je zaključena ovogodišnja kuglačka sezona u Pakracu.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić