Danas je posljednji dan prijava za tradicionalni ljetni pakrački malonogometni turnir. Zainteresirane ekipe se mogu prijaviti još tijekom poslijepodneva organizatoru Udruzi Mali most na mobitel  broj 098 948  60 84 (Dino), a izvlačenje natjecateljskih skupina je na programu  večeras s početkom u 20 sati u kafiću „Ruža“ u Bolničkoj ulici.
Kako nam je rekao Dino Prohaska iz udruge organizatora do sada se je prijavilo devet ekipa s područja Pakraca i Lipika, te pobjednik iz prijašnje tri godine ekipa „Stragatransa“ sastavljena najvećim dijelom od igrača iz Kutine. Ostane li ovaj broj prijava, odnosno poveća li se samo za jednu ekipu, prvi krug će se igrati u dvije skupine iz kojih će po dvije najbolje u završnicu.

Zbog manjeg broja ekipa od očekivanog, organizator razmišlja o odustajanju od povećavanja lanjskog nagradnog fonda. Planirali su pobjednike nagraditi s 15, drugoplasiranu ekipu sa sedam, a trećeplasiranu s dvije tisuće kuna. No sada je vjerojatnije da će ostati lanjski nagradni fond koji nje iznosio 12, 4 i jednu tisuću kuna.

Natjecanje na igralištu kod stare gimnazije  započinje sutra u 19 sati.