DVD Gaj danas je na svom terenu bio domaćin natjecanju vatrogasne mladeži koja je na jednodnevnom natjecanju prezentirala vještine usvojene kroz rad u matičnim društvima.  Razvrsteni u starosne kategorije podmlatka i mladeži, a sve to u organizaciji Vatrogasne zajednice Pakrac - Lipik, današnji program započeo je u 14 sati svečanim  postrojavanjem svih prisutnih ekipa.  Ove godine u Gaju se okupilo šesnaest momčadi razvrstanih u starosne kategorije podmlatka (6-12 godina) kojih se okupilo sedam ekipa i  mladeži (12-16 godina) kod kojih je bilo sedam muških i dvije ženske ekipe.

Svečanu smotru i natjecanje je otvorio gradonačelnik Lipika Vinko Kasana pozdravivši tom prilikom sve natjecatelje i njihove voditelje poželjevši im uspjeh u današnjem nadmetanju, dok je ispred Grada Pakraca to isto učinio pročelnik Tomislav Petrač. S one stručne, vatrogasne strane, male je vatrogasce pozdravio županijski vatrogasni zapovjednik Josip Ugrin, dok je ispred domaćina današnjeg natjecanja pristune pozdravio Tomislav Strganac, zapovjednik DVD – Gaj.

Oni najuspješniji, dakle svi prvoplasirani danas će kući otići bogatiji za pobjednički pehar, dok će ostali natjecatelji za uspomenu dobiti diplomu, kratko nas je u današnje natjecanje uputio i o svemu informirao Zlatko Zerdin, tajnik Vatrogasne zajednice Pakrac – Lipik.

[caption id="attachment_5171" align="aligncenter" width="900"]OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]