U prošloj godini tijekom natejcateljske sezone streličari su nastupali na 26 natjecanja u Hrvatskoj i inozemstvu te  osvojili 40 zlatnih medalja, sedam srebrnih i 23 brončane medalje. Na prvenstvima Hrvatske u disciplinama WA, FIELD i 3D tijekom vanjske i dvoranske sezone članovi Kluba su pojedinačno i ekipno osvojili su odlične rezultate, a postali su i vlasnici osam državnih rekorda, izvijestio je sinoć o radu Kluba u prošloj godini predsjednik Zoran Petrović na godišnjoj skupštini što je održana u prostorijama kluba u bivšoj Papukovoj kuglani koju koriste za zimske treninge.

Već tradicionalno bili su domaćini turnira na Omanovcu u sklopu obilježavanja VRO „Bljesak“ na kojem  je nastupalo 55 streličara iz 13 klubova i dvije države. Članovi kluba sudjelovali su u organizaciji sajma „Slavonski banovac“, prezentirali streličarstvo za organizirane grupe, redovito održavali treninge i rad s pomladkom te ulagali  u opremu, a u tijeku je i školovanje za trenere streličarstva koje pohađaju dva člana Kluba. Posebno ističu činjenicu kako je pet članova prošle godine dobilo kategorizaciju Hrvatskog olimpijskog odbora.

U svom izvješću blagajnik Dario Marošević rekao je kako je klub u prošloj godini prihodovao oko 46.000 kuna od čega je oko 35.000 kuna došlo od Sportske zajednice Grada Pakraca, 2.000 kuna od Požeško-slavonske županije dok su ostatak namaknuli sami.

Klub rad ove godine planira s  približno istim financijskim i programskim aktivnostima s tim da im je želja renovirati krov na staroj kuglani i građevinski omogućiti uvjete za kvalitetnije treniranje koliko je to moguće. U suradnji s Hrvatskim streličarskim savezom u rujnu će biti organiziran 3D WA prvenstvo Hrvatske na Omanovcu, a pakrački streličari nalaze se u užem izboru za 3D reprezentaciju Hrvatske.

Skupština je bila i izborna pa je novi mandat dobilo staro vodstvo; Zoran Petrović izabran je za predsjednika, Josip Šebić za dopredsjednika, Zvjezdana Drašner za tajnicu, Dario Marošević za blagajnika dok je za predsjednika nadzornog odbora izabran Tomislav Nemet.

Čestitke na radu i uspjesima uputio je dogradonačelnik Marijan Širac rekavši kako je Grad Pakrac planirao objekt stare kuglane prijaviti na natječaj za sredstva za njegovu obnovu, no nažalost objekt nije zadovoljavao uvjete natječaja. Pozvao je članove kluba u gradsku upravu kako bi dogovorili daljnje aktivnosti oko poboljšavanja uvjeta prostora koji koriste streličari.

Nadu da će streličari nastaviti nizati uspjehe i u sljedećem razdoblju izrazio je Domagoj Ajman, tajnik Sportske zajednice Grada Pakraca, istaknuvši suradnju i podršku koju će imati od Sportske zajednice.