Od petka 9. rujna Turistička zajednica Grada Pakraca gradske će turističke potencijale, ali i cjelokupnu ponudu koju naš grad može ponuditi jednom gostu, prezentirati preko nove web stranice. Ukucate li klasičnu web adresu tz-pakrac.hr pred vama će se otvoriti  vrlo pregledno složena i kategorizirana stranica koja vas kroz jednostavne izbornike vodi do željenh sadržaja.

Osim što je informativnog karaktera i kvalitetno opremljena gotovo svim važnijim kontaktima i infomacijama vezanim uz kulturnu baštinu, smještajne kapacitete, ponudu okolnih izletišta ili prezentiranja gastro ponude, na novoj stranici mogu se pronaći razne zanimljivosti vezane uz Pakrac, a može se pročitati i poneka vijest turističkog ili sličnog laganog sadržaja, doznajemo od voditeljice pakračkog ureda Gabriele Sabo Seleši. Kroz kalendarske najave događanja na stranicama pakračke TZ moći ćemo doznati i što nas od društvenih događanja očekuje u budućnosti.

Stranicom dominiraju virtualni uradci i panoramski snimci samog grada i sa sigurnošću se može reći da je grad Pakrac kroz ovaj kvalitetan uradak iz FOTOimago radionice dobio odličan virtualni vodič dovoljan svakome tko se prvi puta zatekne u našem gradu.