Pakračka pizzerija Hookah će od sutra raditi u novouređenom prostoru lokala smještenom u Ulici braće Radića 2. Možda lokal i nije najtočniji opis buduće lokacije jer se radi o ogromnom objektu prijeratnog salona namještaja, a kasnije doma nekoliko trgovina različite namjene, smještenom tik do nedavno uklonjene kuće „Grgurić“. Posljednje je vrijeme objekt stajao prazan, sve dok na ideju preseljenja već uhodanog posla nisu došli Lea i Saša Komljenović, supružnici i vlasnici pizzerije dotad smještene kod Malog mosta.

„Napokon zatvaramo bivši lokal i selimo u ovu ljepoticu. Suprug i ja smo se odlučili investirati na ovaj način jer smatramo da je bolje vraćati ratu kredita za svoje nego plaćati izdašnu najamninu. Uredili smo katnicu od 400 kvadrata na način da će u prizemlju raditi pizzerija i caffe bar, a na katu ćemo iznajmljivati salu“ otkriva nam Lea.  Sivi tonovi, ukusno osvježeni pokojim vedrijim potpuno su u suprotnosti s ambijentom bivšeg mračnog lokala smještenog u podrumskom prostoru. Danas ih od gradske ulice dijeli ogromna staklena stijena pa svjetlosti ima na pretek.

Što se tiče gastro ponude, dodaje da će važeći jelovnik biti obogaćen tek tjesteninom i da ga ne planiraju širiti prema restoranskoj ponudi. U novom prostoru kuhinje i kafića radit će stara ekipa.

„Na katu se nalazi uređena prostrana sala namijenjena za domjenke, krstitke, karmine, manja vjenčanja i sve ostale slične prigode“, priča nam Lea. Novouređena sala je moderan prostor kojim dominiraju masivni okrugli stolovi i bit će spreman primiti oko 150 ljudi. Lea tvrdi da se tim kapacitetom odlično uklapaju u postojeću ponudu takve usluge jer u gradu postoje ili manji ili veći prostori te smatra da na taj način (n)ovom salom nikome neće biti konkurencija. Prve goste primit će već za doček Nove godine, a želite li i vi čekati novu godinu u „Hookah sali“ moći ćete to učiniti tek za godinu dana jer mjesta više nema.

Novitet je i dječja igraonica i rođendaonica koja se nalazi s desne strane ulaza u zgradu, odmah do pizzerije, opremljena raznoraznim šarenim spravama. Pravi je to mamac za male goste koji već od ponedjeljka mogu u njima uživati, tek da se ne dosađuju dok se tate i mame počaste u caffe baru.

Što sa starom pizzerijom? Stari lokal prestaje s radom, barem što se njih tiče. Saša kaže da je proteklih šest godina bilo dobro, ali da je vrijeme da krenu dalje. Stoje iza svog poslovnog plana i drže da „pije vodu“. „Kroz ovo vrijeme što smo radili, bilo je dobro, no bilo je i grešaka. Više se neće ponoviti, iz svega smo izašli pametniji, a od sutra kreće nova Hookah“, rekao nam je ponosni vlasnik.

Otprilike je to sve, za više ćete morati osobno doći i uvjeriti se. Ne žalite kune, isplati se!

dsc_8715

dsc_8716

dsc_8709

dsc_8710

dsc_8711

dsc_8713

dsc_8717

dsc_8718

dsc_8724

dsc_8725

dsc_8726

dsc_8727

dsc_8728