Hajduk i dalje gubi. Do bodova ovaj put nogometaši Hajduka nisu uspjeli doći na teškom gostovanju u Jurjevcu gdje ih je u sklopu 8. kola MŽNL Slavonije i Baranje s katastrofalnih 7:0 deklasirao domaćin Zrinski. Treba napomenuti da je i ovo kolo, kao uostalom i velik dio dosadašnjih utakmica, Hajduk odigrao nekompletan, nedostaje gotovo pola prvotimaca, pa se realno s ovog gostovanja više i nije moglo očekivati. U prilog tomu dodajmo i podatak da su domaćini, osim neosporne kvalitete, imali i bezobraznu naklonost sudaca. Djelom i zbog tog podnošljiv poraz pretvoren je katastrofu pa Pakračani neće po dobrom pamtiti trenerski debi Danka Cerovečkog i njegovog asistenta Mladena Nagya koji su protekli tjedan imenovani prvim ljudima struke umjesto dosadašnjeg trenera Viktora Trbare. Očigledno je da je nužan određen vremenski odmak kako bi novi stručni stožer posložio momčad i pripremio ga, sad je već izvjesno, na borbu za opstanak koja treba početi već sutra. Hajduk se nakon 8 odigranih kola nalazi na pretposljednjem 15. mjestu s 3 osvojena boda i gol razlikom -14.

U 1. ŽNL nogometaši Lipika 1925 zasjeli su na vodeću poziciju nakon domaće pobjede u direktnom okršaju za prvo mjesto protiv Dinama iz Vidovaca. Lipičani su slavili 2:0, a pogotke su postigli su Šimunović i Jozipović.

Dobrovac je na čelu 2. ŽNL i ne posustaje. U utakmici 6. kola Dobrovčani su kao domaćini s 3:0 pobijedili Kamen iz Vetova, dva pogotka postigao je Lepan, a jednom je pogodio Tutić. Sljedeće kolo u izravnom dvoboju za prvo mjestu igraju Omladinac i Dobrovac. Croatija iz Donje Obriježi je u dubokoj krizi. Ponovo su prosuli bodove, ovaj put na domaćem terenu porazio ih je Graničar iz Zagrađa i na tablici preskočila Obriježana koji su sada pretposljednji.  Završilo je 2:1, a jedini pogodak za Croatiju postigao je Kovačić iz slobodnog udarca.

Kod trećeligaša Slavonija iz Prekopakre  nije uspjela zadržati vodstvo od 2:0 na domaćem terenu protiv Parasana iz Golobrdaca, na kraju su gosti slavili s 5:3. Jovača iz Marinog sela slavila je protiv Dinama iz Badljevine 1:0, a Poljana je istim rezultatom izgubila na domaćem terenu od Ovčara.