U 11. kolu Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje Hajduk je na Gradskom stadionu u Pakracu podijelio bodove s drugoplasiranom Sloge iz Nove Gradiške. Utakmica je završila 1:1, rezultatom koji bi mnogi Pakračani prije utakmice možda i smatrali vrlo dobrom opcijom, međutim samo prije utakmice.
Na terenu se niti jednog trenutka nije vidjelo da međusobno igraju pretposljednja i drugoplasirana momčad prvenstva. Utakmica je bila čvrsta, igralo se pretežno na gostujućoj polovini terena, a navijači Hajduka mogu biti zadovoljni agresivnošću i žustrinom domaćih nogometaša koja je toliko puta nedostajala u prijašnjim nastupima. Rezultat svega bio je i vodeći pogodak Hajduka koji je postigao povratnik u momčad Valentino Jirasek. Koliko je nedostajao Hajduku sve ovo vrijeme dok je bio povrijeđen, potvrdilo se u 21. minuti susreta kad se minijaturom na vrhu šesnaesterca vješto oslobodio dva protivnička igrača i plasirao loptu u protivničku mrežu. Nastavak susreta protekao je u igri između dva šesnaesterca i tako je bilo sve do 67. minute kad domaći vratar Matijašević jednu mirnu loptu u nogama neshvatljivo dodaje protivničkom napadaču Blazini na 16 metara, a ovaj to koristi i poravnava rezultat. Do tog trenutka favorizirani gosti niti jednom nisu zaprijetili golu domaćina i da nije bilo ovog poklona bodovi bi sigurno ostali u Pakracu. Ovako ostaje žal što je solidna i angažirana igre domaće momčadi nagrađena samo bodom. Iako su svi igrači bili dobri, nepravedno bi bilo ne spomenuti učinak srednjaka Dine Prohaske i njegovih petnaestak klizećih startova i bezbroj pravovremenih prekida, pa Šimuna Kreneka koji je vrijedno radio po desnoj strani terena te debitantskih 45 seniorskih minuta koje je odradio Matija Vuić, šesnaestogodišnji talentirani kadet Hajdukove škole nogometa.
Nakon 11. kola Hajduk se nalazi na 13. poziciji sa samo 7 osvojenih bodova, a u 12. kolu koje se igra 4. studenog u 14 sati igrat će u Otoku protiv istoimenog domaćina.
Sastav NK Hajduk Pakrac: Matijašević, Krenek (od 83’ Luksetić), Komljenović, Baškiera, F. Dietzman, D. Prohaska, B. Prohaska, Šugić (od 69’ Mijić), V. Svjetličić (od 46’ M. Vuić), Jirasek, Cerovečki.

 

ZAVRŠEN JESENSKI DIO PRVENSTVA U 2. ŽNL
Dobrovac demoliran u Brodskom Drenovcu, Obriježani tukli Slogu u Trenkovu, Lipik ostao drugi

Posljednju utakmicu jeseni dočekali na drugom mjestu prvenstvene ljestvice pa je put u Brodski Drenovac, osmoplasiranom Hrvatskom dragovoljcu, za nogometaše Dobrovca trebao biti dobra prilika da polusezonu zaključe pobjedom, no ispalo je drugačije… Na put su "iz ovih i onih razloga" otišli bez pola momčadi i tamo doživjeli rezultatsku katastrofu. Domaćini su slavili s čak 8:0 i tako malo pokvarili odličan dojam koji su nogometaši trenera Marijana Gurdona ostavljali tijekom jeseni. Neće ovaj rezultat bitno poremetiti ukupnu Dobrovačku sliku, no svakako će odjeknuti u županijskim okvirima.
S druge strane nogometaši Croatije iz Donje Obriježi kao da su u posljednje vrijeme uhvatili formu pa sad pomalo i žale što slijedi zimska pauza. Oni su na gostovanju u Trenkovu pobijedili domaću Slogu s 6:2, a u vrijednoj pobjedi posebno se istaknuo Sić s četiri pogotka, dok su po jedan dodali Jozić i Sabo.
U 1. ŽNL Lipik se s gostovanja u Mihaljevcima vratio neporažen, završilo je 1:1, a pogodak je postigao Oršić. Ovim bodom Lipičani su zadržali drugu poziciju na tablici s jednim bodom zaostatka za vodećom Požegom. Sljedeće kolo u Lipik 4. studenog dolazi šestoplasirana Mladost iz Pavlovaca.