U četvrtak 1. veljače s početkom u 19,30 sati u Hrvatskom domu „dr. Franjo Tuđman“ bit će održan humanitarni koncert s kojeg je sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen pomoći tijekom liječenja naše sugrađanke Goge Bojčić, koja vodi borbu sa zloćudnom bolesti. Zvijezda večeri koncerta, organiziranog od strane Goginih prijatelja, poznati je hrvatski kantautor Hari Rončević, a osim njega na pozornici će nastupiti i Ženska pjevačka skupina KPD "SLOGA" čiji je Goga član, Dalibor Prochazka s bendom iz Kutine, Denis i Bruno (akustične gitare) iz Novske te Nešo, Jozz i Toni iz Pakraca.

Akciji Prijatelji za Gogu, pridružuje se i Udruga katoličkih medicinskih sestara i tehničara Požeške biskupije, ogranak Pakrac, čiji će članovi od 18:30 do početka koncerta organizirati u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" vađenje krvi-test šećera u krvi i mjerenje krvnog tlaka. Usluga se ne naplaćuje, a prilog koji pri tome možete dati također je namijenjen Gogi.

KPD "Sloga" iz Pakraca za svoju Gogu ustupa prostor i opremu. Ulaznica za koncert košta 30,00 kn, a kupiti ju možete kod članica Ženske pjevačke skupine, u caffeu CINEMA i pola sata prije koncerta na biljetarnici kina u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" u Pakracu.