Sinoć je u do posljednjeg mjesta ispunjenoj kino dvorani Hrvatskog doma dr. Franjo Tuđman održan humanitarni koncert s kojeg je sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen pomoći tijekom liječenja naše sugrađanke Goge Bojčić, koja vodi borbu sa zloćudnom bolesti.

Humana akcija u organizaciji Goginih prijatelja ispunila je svoju svrhu u prvom redu zahvaljujući velikom srcu ljudi s pakračko-lipičkog područja koji su se odazvali u velikom broju i po tko zna koji put iskazali solidarnost - ovaj put s Gogom. Cjelokupni prihod s ove akcije prikupljen na više načina tijekom večeri iznosi 28 tisuća kuna.

Zvijezda večeri bio je poznati hrvatski kantautor Hari Rončević, a osim njega na pozornici su  nastupile i Ženska pjevačka skupina KPD “SLOGA” čiji je Goga član, Dalibor Prochazka s bendom iz Kutine, Denis i Bruno (akustične gitare) iz Novske te Nešo, Jozz i Toni iz Pakraca. Akciji Prijatelji za Gogu se pridružila i Udruga katoličkih medicinskih sestara i tehničara Požeške biskupije, ogranak Pakrac, čiji će članovi besplatno organizirali vađenje krvi, test šećera u krvi i mjerenje krvnog tlaka.

Svi oni dobili su zaslužen aplauz za svoj nastup, no najveći pljesak jučer ipak ide na adresu brojnih Pakračana i Lipičana koji su se dolaskom i novčanim prilogom masovno uključili u ovu humanitarnu priredbu.