Program palijativnog tima LiPa nastavio se najavljenom akcijom mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi koje su provodili „ambasadori dobročinstva“, tj. volonteri iz školskih klupa srednje škole Pakrac, od 8 do 10 sati na gradskoj tržnici.

Za sutra najavljen plan sadnje stabla upriličen je danas, a snage su udružili,  uz članove palijativnog tima, djelatnice i mališani dječjeg vrtića Maslačak i gradonačelnica Anamarija Blažević. Posađeno je stablo ukrasnog bagrema, a dječje igralište kod vatrogasnog doma dobilo je  i ime: Dječji park GEA. Ovo je postala već tradicionalna akcija, jer je ovo već treće stablo koje je posađeno na ovom igralištu, a namjera je da se svake godine posadi još po jedno.

Oni koji žele saznati kako dodatno poboljšati svoje zdravlje mogu se večeras u 17 sati priključiti edukativnoj radionici na temu „Zdrave zamjene za šećer“ koju će u kuriji Janković voditi Mira Radanović i Vesna Božić, dok će sutra na istoj lokaciji u 18 sati Ivica Mateš održati predavanje na temu „Socijalizacija branitelja u društvu“.