Ovog vikenda s jesenskim dijelom prvenstva započinju lige u kojima se natječu mlađe kategorije Hajduka. Hajduk niti ove godine neće biti bez predstavnika u Prvoj kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje. U njoj će nastupiti mlađi (U13) i stariji pioniri (U15) koji od ove godine, odlukom Hrvatskog nogometnog saveza, nose godinu stariju oznaku (umjesto U12 – U13). Snage će odmjeravati s najboljim klubovima Slavonije i to iz Osijeka, Slavonskog Broda, Vinkovaca, Vukovara, Požege, Pleternice, Đakova i Nove Gradiške. Prvenstvo im počinje 2. rujna, a Hajduk je domaćin nedjeljom s početkom u 9,45, odnosno u 11 sati. U prvom su kolu domaćini vršnjacima iz Đakova.  Treneri ovim selekcijama su Viktor Trbara i Darko Kelemen.

Juniori trenera Marijana Krpana, koji su lani igrali uspješno (6. mjesto) Prvu kvalitetnu kadetsku ligu, ove godine igrat će županijsku ligu jer nema dovoljno zainteresiranih mladih igrača da se u Hajduku  formira „cimerska“ kadetska selekcija. Između ostalog sada su u ligi s vršnjacima NK Lipika 1925, a međusobna utakmica susjedskih klubova  je na rasporedu 14. listopada u Pakracu. Hajduk će u nedjelju na gostovanje vršnjacima iz NK Požege, a Lipik u subotu gostuje u Velikoj protiv NK Kamena. Domaće utakmice juniori Hajduka će odrađivati nedjeljom poslijepodne, u isto vrijeme kada i juniori Lipika mada ovi termini nisu fiksni.

Limači (U11) ove godine trenirati Dubravko Ljevaković, igrat će kao i lani Međužupanijsku ligu Brod-Požega koju će činiti 7 klubova s područja brodske županije te Vidovci, Pleternica, Požega, Kaptol i Pakrac s naše. Počinju ovog vikenda a Hajduk će ugostiti u subotu s početkom u 10 sati Lipik.

Početnici (U9), također od ove godine trenera Ljevakovića, igrat će kao i lani  Međužupanijsku ligu Bjelovar-Virovitica, a protivnici će im biti vršnjaci iz Grubišnog Polja, Garešnice, Daruvara, Virovitice i Lipika s mogućnošću da u završnom doigravanju razigravaju s najboljima s bjelovarskog područja.  Ovoj selekciji  će prvenstvo započeti 8. Rujna, a detalji još nisu poznati.