Veteranska nogometna reprezentacija Hrvatske dogodine u svibnju ili lipnju u povodu stote obljetnice NK Hajduka doći će igrati u Pakrac protiv seniora ovog kluba. Pored toga, uz Grad Pakrac, Hrvatski nogometni savez bit će supokrovitelj obilježavanja stote godišnjice postojanja NK Hajduka Pakrac.

Dogovor je to postignut jučer u HNS kojeg je posjetilo izaslanstvo Grada i Hajduka u kojem su bili gradonačelnica Anamarija Blažević, predsjednik Hajduka Marijan Prohaska, predsjednik Nadzornog odbora Darko Baronica i trener Siniša Grubišić. Uz posredovanje Drage Lucića, predsjednika Županijskog nogometnog saveza i člana Izvršnog odbora HNS, pakračko izaslanstvo su primili Marijan Kustić, direktor natjecanja, infrastrukture i nogometnog razvoja, te Damir Vrbanović, izvršni direktor HNS.

Pored toga čelni ljudi HNS su iskazali volju da sufinanciraju u sportskom centru Pakraca izgradnju nogometnog terena s umjetnom travom za koju su Hajdukovci iskazali interes.

O tome će se razgovori nastaviti uskoro nakon što Hajduk i Grad pripreme nužnu dokumentaciju, a termin gostovanja veterana „Vatrenih“ utvrdit će se naknadno s njihovim voditeljom Ognjenom Vukojevićem.