Lokalna razvojna agencija – Poduzetnički centar Pakrac d.o.o. u sklopu projekta „ Korisnička podrška PCP-a“, financiranog bespovratnim sredstvima Europske unije i Europskog fonda za regionalni razvoj organizira radionicu na temu  „POREZNI KONTROLING - Što ako dođe porezni nadzor!“ koja će biti održana 4.  prosinca od  9,30 sati do 13,30 sati u konferencijskoj dvorani LRA Poduzetničkog centra Pakrac.

Radionicu će voditi Zdravko Vukšić, viši inspektor-koordinator Središnjeg ureda Porezne uprave, a edukacija je namijenjena vlasnicima i direktorima poduzeća, direktorima i voditeljima financija i računovodstva, vlasnicima računovodstvenog servisa i svima koji su u poduzeću zaduženi za poreze.

Zainteresirani će se moći upoznati s postupkom poreznog nadzora i s aktualnim zakonima i propisima, doznati svoja prava i obveze pri nadzoru, koje su najčešće pogreške poreznih obveznika te kako ih spriječiti kao i plaćanje kazni.

Sudjelovanje zainteresirani mogu prijaviti na e-mail adresu : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 30. studenog.