Tradicionalno objavljujemo čestitku i obraćanje gradonačelnice Anamarije Blažević povodom božićnih blagdana.

 

Drage Pakračanke i Pakračani, poštovane sugrađanke i sugrađani, imam čast kao gradonačelnica obratiti Vam se i zaželjeti Vam čestit Božić, obilje Božjeg blagoslova, te sretnu, veselu i uspješnu novu 2020. godinu, kako na poslovnom, tako i u obiteljskom životu.

Tradicija je, pri kraju godine, na ovaj način, izvijestiti vas ukratko o radu gradske uprave.

Vjerujem kako ste pratili naš rad i želju da stvorimo za sve stanovnike bolje uvjete za život u našem gradu i svim naseljima. U skladu s tim nastojanjima trudili smo se ulagati u sve segmente i na cijelom području našega grada. Gradilo se i obnavljalo u našim naseljima s ciljem pružanja pretpostavki za što ugodniji i kvalitetniji život svih nas. Uvijek nam je želja više pažnje posvetiti djeci i mladima jer kada su oni zadovoljni, zadovoljni smo svi – kao društvo.

Posebno smo zadovoljni ovogodišnjim sajmom "Slavonski banovac" i koristim još jednom zahvaliti svima koji su sudjelovali u organizaciji.

Ugostili smo mnoge osobe iz društvenog ili političkog života naše domovine, a zasigurno je trag ostavila Predsjednica Republike Hrvatske koja je po drugi put bila u Pakracu na obilježavanju početka Domovinskog rata. Svojim je sudjelovanjem odala priznanje hrvatskim braniteljima koji su iz cijele Republike Hrvatske dolazili na pakračko bojište braniti svoju domovinu. Svojim dolaskom odala je i priznanje nama, Pakračankama i Pakračanima.

O svemu što se radilo, gradilo i događalo možemo ispisati nekoliko stranica, ali najvažnije je zajedništvo i želja svih nas da nam Pakrac i okolica bude bolje i ljepše mjesto za živjeti. Zajednički puno toga možemo postići. To nam svima želim u novoj godini, zajedništva i razumijevanja jednih za druge. Bez obzira na različitosti imamo zajednički cilj.

Hvala ustanovama i tvrtkama na pomoći i zajedničkoj realizaciji projekata. Zahvale članovima/icama gradskog vijeća na suradnji, a posebna zahvala poduzetnicima i obrtnicima bez čijeg rada ne bi mogli gledati u bolju budućnost našeg grada.

Na kraju, veliko hvala svim mojim sugrađanima na podršci, prijedlozima, sugestijama i inicijativama. Hvala i na pokojoj pritužbi, jer nas one potiču na bolji rad.

Čestit Božić, obilje Božjeg blagoslova i zdravlja, te sretnu, veselu i uspješnu novu 2020. godinu.

Gradonačelnica Anamarija Blažević