Zbog radova na prilazu zgradi Policijske postaje Pakrac, tijekom ovog tjedna ulaz u nju će biti moguć sa stražnje strane.

Naime, zbog unaprijed planiranih radova sanacije ulaza u policijsku postaju i izrade pristupne rampe za osobe s invaliditetom potrebno je proširiti podest ispred samog ulaza u postaju. Tako će se tijekom ovoga tjedna obavljati radovi na samom ulazu u policijsku postaju, a građanima koji imaju potrebu pristupiti u postaju radi izrade dokumenata ili drugih poslova, isto mogu učiniti ulaskom sa stražnje strane policijske postaje gdje će se nalaziti dežurni policajac koji će ih dalje uputiti prema potrebi, kaže se u priopćenju iz Policijske uprave.

Također u njemu napominju da je radno vrijeme upravnog odjela za rad s građanima i dalje ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 14.30 sati  (pauza  od 11 do 11.30) sati  te utorkom od 9 do 16.30 sati (pauza od 12.30 do 13 sati).

Radovi na adaptaciji ulaznog dijela u zgradu PP Pakrac, vrijedni 490.000 kuna započeli su u studenom, a izvodi ih požeška tvrtka „Promet građenje“.