Početkom veljače, na zadovoljstvo svih ljubitelja knjige, svijetlo dana ugledao je novi roman pakračkog autora Danijela Špelića. Kako doznajemo od autora, roman pod nazivom „Nestala“ je krimić i poput ranijih Špelićevih djela i ovaj je lokaliziran, jer je djelomično inspiriran ubojstvom koje se dogodilo krajem 2017. godine u Pakracu.
Kako je već godinama prisutan na književnoj sceni, Špelić zasigurno ima i svoje vjerne čitatelje, a ako ste i vi jedan od njih onda ćete zasigurno uživati čitajući novih 270 stranica na koliko je otisnuto ovo najnovije djelo. Roman je izašao zahvaljujući izdavačkoj kući Naklada Bošković iz Splita, a službena domaća promocija bit će upriličena za „Noć knjige“ u travnju ove godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pakrac. Do tada se roman može nabaviti direktno preko izdavača.
Vidio sam kako umireš, Kada ponoć otkuca, Tamna strana – Izvan uobičajene rutine, Tamna strana – Kroz tamnu noć, Odjeci te Uljezi ranija su ostvarenja proizašla iz tipkovnice ovog 40 – godišnjeg pakračkog autora tijekom dvadeset godina autorske karijere.
„Svježa godina, novi roman - ovo već postaje pomalo ustaljena praksa - treća godina za redom i sedmi roman po redu. Ocjenu ću prepustiti čitateljima. Za sve dobre stvari u romanu zahvalite onima koji su imali strpljenja čitati nekoliko radnih verzija - oni znaju tko su, da ih ne prozivam pojedinačno - a sve loše pripišite meni i svi ćemo biti zadovoljni...“, novi je roman najavio Špelić.