Nakon šest natjecateljskih večeri u kojima je 14 ekipa razigravalo grupnu fazu, večeras na igralištu kraj bivše gimnazije započinje drugi dio malonogometnog turnira u kojoj će na ispadanje igrati osam najuspješnijih momčadi. U prvoj utakmici s početkom u 19,30 sati sastat će se Pizzeria Hookah, pobjednik skupine B protiv CB Jet Set, drugoplasirane momčadi skupine C. U 20,10 sati Drvo-promet, pobjednik skupne A ne bi trebao imati većih problema protiv ekipe CB Code, trećeplasirane ekipe u skupini B. U trećoj utakmici s početkom u 20,50 Elite Academy, drugoplasirana ekipa skupine A igrat će protiv momčadi Autoškole Sport, drugoplasirane iz skupine B. I u posljednjoj utakmici Domorad, pobjednik skupine C igra protiv ekipe Fast food MiNiLu iz Daruvara, trećeplasirane ekipe skupine A.

Počevši s ovim večeri, uz primjenu epidemioloških mjera, gledatelji koji su se do sada dobro odazvali na turnir, će plaćati ulaznice 10 kuna, pri čemu se to ne odnosi na djecu i žene.

Pobjednici večerašnjih utakmica će u petak razigravati za završnicu koju je organizator, Sportska zajednica Grada Pakraca, predvidio za subotu.