Mladi rukometaši LiPe već su krenuli s pripremama za sljedeću sportsku sezonu. Iako je zbog „novog normalnog“ vremena u kojem živimo zasad još nepoznato kada će i hoće li uopće ona započeti, rukometne nade s pakračko-lipičkog područja svoje baterije pune na moru. Ljetnih deset dana u organizaciji kluba provode u odmaralištu HCK "Cvrčak" na Viru gdje uživa njih osamnaest pod pažnjom trojice trenera.


"Ujutro treniramo, poslijepodne se kupamo, a predvečerja upotpunjujemo kvizom, diskom i sličnim sadržajima uz poštivanje preporučenih epidemioloških mjera", kratko je izvijestio predsjednik i glasnogovornik RK LiPe Mario Lopar. Nije zaboravio pohvaliti niti tamošnje djelatnike pakračkog Crvenog križa koji im svojim zalaganjem boravak čine ugodnijim.
U nedavnom razgovoru s ravnateljicom HCK Pakrac Danijelom Kiš doznali smo da će pakračko odmaralište Cvrčak prema najavama biti popunjeno do kraja kolovoza.
U osam smještajnih grupa izmjenjivat će se uglavnom djeca i umirovljenici, a među ostalima na Viru će uz već spomenute pakračke rukometaše ljetovati i pakrački umirovljenici i djeca čije ljetovanje plaćaju socijalna vijeća gradova Pakraca i Lipika kao i organizirane grupe iz Novske, Siska i Požege.