Izborom gradskih i županijskih čelnika u nedjelju se nastavljaju unutar stranački izbori u HDZ-u, započeti proljetos pa radi epidemije prekinuti. Na glasačkom mjestu u stranačkim prostorijama u objektu Čirinović počevši od 8 sati 715 pakračkih članova HDZ-a imat će mogućnost popunjvanjem glasačkih listića potvrditi kandidirane za individualne i kolektivne dužnosti. Za predsjednicu Gradskog odbora HDZ-a Pakrac kandidatkinja je Anamarija Blažević, a za troje njenih potpredsjednika Mihael Andrijanić, dr. Kristina Milek i Marijan Širac. Jutros je završio i kandidacijski postupak za Gradski odbor Pakraca. Za 15 mjesta natjecat će se 27 kandidata.

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik GO HDZ Pakrac Davor Huška, kao što je to najavio u našim medijima lani, nije se kandidirao za nikakve stranačke dužnosti.

Svi pakrački članovi HDZ-a u nedjelju imaju mogućnost glasovati i za čelne ljude županijske organizacije: za predsjednika ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije kandidat je prof. dr. sc. Željko Glavić, a za potpredsjednike Darko Puljašić,  Mile Pavičić, Antonija Jozić i Vinko Kasana.