Pakračka gradska knjižnica poziva vas i ove godine na 14. Tjedan psihologije koji se širom Hrvatske pa tako i u Pakracu obilježava u tjednu od 15. do 21. veljače pod sloganom „Čuvajmo (mentalno) zdravlje!“ Događanja ovogodišnjeg Tjedna psihologije po mnogočemu će biti uvjetovana aktualnim okolnostima u kojima živimo, pa će tako i odabrane teme stručnih predavanja koja će biti održana u Gradskoj vijećnici kompleksa Janković pokušati educirati naše sugrađane kako voditi bolji i kvalitetniji život te kako se nositi sa stresom i problemima u ovim teškim vremenima.

Nataša scaled 1024x614 c

Nataša Major, psihologinja u OŠ braće Radića Pakrac održat će sutra, 16. veljače u 17 sati predavanje na temu "Živjeti u vrijeme krize", a za četvrtak 18. veljače u 18 sati Ivana Marin, mag.psych., zaposlena u DHV Lipik, pripremila je predavanje namijenjeno maturantima pod nazivom "Generacija COVID-18: kako maturirati u novom normalnom?".

S obzirom na epidemiološke mjere i broj mjesta koji je u vijećnici ograničen na 20, potrebno je svoj dolazak i sudjelovanje unaprijed prijaviti telefonom: 411-716, mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox knjižnice. Ulaz na predavanja je besplatan.

.