asfaltiranje barun trenk

U Prolazu baruna Trenka je u tijeku sanacija kolnika razrovanog jesenas zbog radova na aglomeraciji. Radnici i mehanizacija Poduzeća za ceste Bjelovar, kooperanta Gorenjske gradbene družbe s asfaltiranjem u ovoj ulici su počeli jučer. Za sada grubim slojem saniraju asfalt koji je oštećenjem kopanjem za potrebe aglomeraciji.

Kako smo dobili informacije u gradskoj upravi, krajem godine kada bude završena većina radova na aglomeraciji u pakračkom naselju, uz sufinanciranje Grada će cijelom širinom ove prometnice će biti postavljen završni sloj.

Od Marijana Pierobona, direktora Voda Lipik, formalnog investitora  radova na aglomeraciji, doznajemo da će asfaltiranje biti nastavljeno odmah u utorak kada će započeti pripremni radovi u Bolničkoj ulici, te također privremeno „krpanje“ grubim slojem u Ulici Kalvarija, kao i u drugim ulicama u kojima više neće biti kopanja.

Inače, mada je Veliki petak na pakračkim radilištima je vrlo živo.

Specijalizirana tvrtka iz Osijeka, kooperant Poduzeća za ceste Slavonski Brod je nastavila jučer započetu sadnju  javora na šetnici u Ulici hrvatskih velikana, kao i sa zadnjom ukrasnog zelenila na Trgu bana Josipa Jelačića. Na istom trgu radnici Poduzeća za ceste oblažu drvetom ranije izbetonirani prostor koji je zamišljen kao  odmorište u formi sunčališta.  

jelka    

sunčalište

sadnja javora