naslovna PCP 1024x540

„Čitanje financijskog izvještaja“ naziv je radionice koju 26. svibnja organizira Lokalna razvojna agencija - Poduzetnički centar Pakrac d.o.o. u sklopu provedbe projekta „PCP Podupire poduzetnike“, KK.03.1.2.12.0042 financiranog bespovratnim sredstvima Europske unije i Europskog fonda za regionalni razvoj.

Radionicu će voditi dr.sc. Ivan Čevizović, a namijenjena je poduzetnicima kako bi bolje razumjeli vlastito poslovanje i poslovanje svojih poslovnih partnera. Tako se iz financijskih izvještaja može iščitati ostvaruje li poduzetnik dobit ili gubitak, koliki će mu biti porez na dobit, a koliko će moći sebi isplatiti, koliko mu kupci duguju i koliko on duguje dobavljačima, odnosno može li pokriti svoje obveze s novcem kojim raspolaže…

pcp podupire poduzetnike

Radionica će biti održana s početkom u 10 sati u konferencijskoj dvorani LRA Poduzetničkog centra Pakrac.

Sva predavanja u sklopu projekta su besplatna i provode se u skladu s epidemiološkim preporukama, a zbog ograničenog broja sudionika, potrebna je prijava na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do sutra, 25. svibnja u 10 sati.

vidljivost projekta