banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

adsfaltiranje šuškove Medium

Od poslijepodneva kao i sutra (srijeda 24. studenog) i djelomično u četvrtak 25. studenog zbog asfaltiranja za sav automobilski promet i parkiranje (!!!) će biti zatvorena Ulica Gojka Šuška, Trg dr. Franje Tuđmana i dio Bolničke ulice do Prilaza na mali most. Time će biti onemogućen pristup Ulici Vlade Laučana, ali i izlaz iz Prolaza baruna Trenka u Bolničku ulicu, izvijestio je Marijan Malogorski, pročelnik Odjela za stambeno-komunalne poslove gradske uprave. Obilazan pravac je preko Malog mosta i nastavkom Bolničke, odnosno već uobičajeno kroz Tomislavovu, Gajevu i Strossmayerovu ulicu.

Izvođač radova na aglomeraciji GGD Kranj i kooperanti planiraju u tim prometnicama (osim Laučanove) nanijeti gornji habajući asfaltni sloj.

Prije 10 dana, 13. studenog  je u Šuškovoj ulici i Tuđmanovom trgu nanesen donji, noseći asfaltni sloj. Inače radovi na aglomeraciji u Šuškovoj ulici su počeli 6. lipnja, pri čemu je povremeno u intervalima od nekoliko dana promet omogućavan pa je time ova ulica pozitivan rekorder po brzini odrađenog posla, odnosno vraćanja u funkciju.

Ovisno o vremenskim prilikama Malogorski se nada da će ove godine habajući asfaltni sloj biti nanesen i u donjem dijelu Bolničke ulice, od Prilaza na mali most do križanja s Ulicom Matice hrvatske gdje bi do Božića trebala biti postavljena i nova ulična rasvjeta. Iscrtavanje prometne signalizacije će na svim ovim prometnicama najvjerojatnije pričekati proljeće, a  Grad zahtijeva od izvođača da u nastavku sanacije prometnica još ove jeseni stavi naglasak na asfaltiranje raskopanih nogostupa kako bi neometano mogla raditi zimska služba.  

Plan prometa mapa

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić