272877492 4654633311320070 5954797409856934147 n

Prije dva dana na službenoj Facebook stranici požeško-slavonske županice Antonije Jozić objavljena je obavijest da Županija i dalje financira prijevoz vlakom pakračkim studentima koju objavljujemo u cijelosti:

Prije par dana obaviještena sam da studenti s područja Pakraca imaju problem u ostvarivanju prava na besplatni prijevoz vlakom do Zagreba i Osijeka, a kojeg županija financira. Administracija je u sve uplela prste, neću prebaciti krivicu ni na Hrvatske željeznice niti u cijelosti preuzeti na županijsku upravu, no ovom se prilikom želim ispričati roditeljima i studentima. Naravno da financiramo prijevoz i dalje, a sve vas studente koji ste u ovom mjesecu morali platiti kartu pozivam da se javite u županijsku upravu, županija će vam refundirati troškove.

Obrazac zahtjeva za refundaciju objavit ćemo na stranici županije (stavit ću ovdje link kad ga objavimo), a uz zahtjev trebate dostaviti potvrdu o redovnom studiranju i kartu/-e. Sve šaljete na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U međuvremenu je na službenim stranicama županije objavljen obrazac zahtjeva za refundaciju kojeg možete vidjeti OVDJE.