banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

31574.max 1280x1280

Nakon gotovo mjesec dana borbe za život, 19-godišnji Ivan Poletto podlegao je teškim ozljedama zadobivenim u prometnoj nesreći koja se prije manje od mjesec dana dogodila u Pakracu, potvrdila nam je njegova majka Snježana, prenosi mojportal.hr

Podsjetimo, Ivan je s još dvojicom prijatelja 17. srpnja doživio tešku prometnu nesreću u Pakracu. Prema službenom priopćenju PU požeško-slavonske, do nesreće je došlo kada je 28-godišnji vozač Volkswagena daruvarskih oznaka, vozeći se ulicom kneza Branimira u Pakracu, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i udario u betonski stup.

Automobil u kojem su mladići stradali bio je uništen do neprepoznatljivosti/Foto: Snimio čitatelj

Automobil u kojem su mladići stradali bio je uništen do neprepoznatljivosti/Foto: Snimio čitatelj

- U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 28-godišnji vozač kao i dvojica putnika starosti 19 i 21 godinu, kazali su tada iz PU požeško-slavonske, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Plemenitost u tuzi

Iako ih je zadesila velika tragedija, Ivanova obitelj ipak je smogla snage te se odlučila za plemenit čin i time možda spasiti život nekome drugom.

- Organi su krenuli zatajivati i to nas trgnulo da nešto učinimo, da spasimo barem to naše junačko srce koje se ne da. Neka živi u nekom drugom, poručila je majka Snježana.

Inače, kako neslužbeno doznajemo, dvojica mladića koji su se tog dana nalazila s Ivanom u automobilu, još uvijek su kritično.

tekst i fotografije: www.mojportal.hr

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić