banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 DSC0434

Tvrtka Oxmed Pharma od 17. kolovoza i službeno djeluje u Pakracu i to na adresi Petra Preradovića 1, gdje je danas prijepodne svečano otvorena njihova maloprodajna trgovina. Riječ je o osječkoj tvrtki koja se bavi prodajom medicinskih pomagala za sve dobne uzraste te srodnim asortimanom, a koliko su ozbiljno prionuli poslu svjedoči podatak da se uz poslovnicu u Pakracu istovremeno otvaraju još tri i to u Zagrebu, Splitu i Osijeku.
Zašto je Pakrac u tako uglednom društvu, te što će konkretno Pakračani moći kupiti u njihovoj trgovini u kojoj radi jedna novozaposlena osoba, pojasnio je direktor tvrtke Mladen Ivanović.

 DSC0437

„Drago mi je da ćemo od danas biti dio života vaše zajednice. Već smo duže vremena prisutni na ovom području kroz veleprodajne aktivnosti i procijenili smo da u Pakracu imamo određenu perspektivu s našim prodajnim programom te smo se odlučili na otvaranje trgovine. Svjesni smo da u Pakracu ima dosta starijih stanovnika, ali naš prodajni program nije generacijski isključiv, nego računamo i na mlade roditelje, sportaše i ostale. Nadam se da će obostrani interes u budućnosti biti prepoznat“, uvodno je pozdravio Ivanović.

 DSC0436

 DSC0440

Kao dobar domaćin riječima dobrodošlice uzvratio je Miroslav Ivančić, predstavnik Grada Pakraca na svečanosti otvorenja. Poželjevši uspješnu budućnost i pozitivno ozračje, Ivančić je rekao da je svaka poslovna inicijativa u našem gradu dobrodošla te prizvao i dodatna zapošljavanja u skorije vrijeme. Zahvalio je također našoj sugrađanki Suzani Sudar, zaposlenici Oxmed Pharme, na angažmanu da ova tvrtka svoja vrata otvori i u Pakracu.
Govoreći o novootvorenoj trgovini Ivanović je kratko predstavio asortiman.

Sva medicinska pomagala osim lijekova

„Kod nas možete kupiti sva medicinska pomagala osim lijekova. Izdvojio bih kompletan program inkontinencije za starije i nemoćne osobe. Nadalje, imamo vrlo kvalitetne uvozne proizvode, izdvojit ću "Nimo" program inhalatora za djecu, kompletan program opreme za majke i bebe počevši od pelena preko električnih i običnih izdajalica te raznovrsnog programa za njegu. Također, imamo kvalitetan sportski preventivni program namijenjen nogometnim, rukometnim, odbojkaškim klubovima, a tiče se sportskih bandaža zavoja i slično. Isto tako imamo kompresivnu terapiju poput steznih čarapa, tu su i danas vrlo tražene anatomske klompe i još štošta. Velika većina našh proizvoda vuče porijeklo iz Njemačke, Švicarske i Austrije što samo po sebi garantira određenu kvalitetu. Igle za dijabetes recimo uvozimo iz Turske, ali iz jedne vrhunske firme koja je orijentirana na Aziju. Mi smo prvi u Europi dobili zastupništvo za osam europskih zemalja“, pohvalio se Ivanović i pozvao Pakračane da posjete novouređeni prostor u Preradovićevoj.

 DSC0443

Ugovoreni isporučitelj pomagala pri HZZO-u

Važno je reći da je ova tvrtka ugovoreni isporučitelj pomagala pri HZZO-u, a osim toga svojim kupcima nudi pogodnosti pri plaćanju što će svakako odgovarati penzionerima i onima s nižim primanjima kakvih je u našem gradu ponajviše. Nude se kartična plaćanja jednokratno ili na rate, uz popust na gotovinu od 5 posto. Iznimno, povodom otvorenja taj će popust do 31. kolovoza iznositi 25 posto na akcijske proizvode.
Oxmed Pharma će raditi jednokratno i to radnim danom od 8 do 16 sati.

 DSC0444

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić