nagrada novo

Sajam Slavonski banovac jedan je od dobitnika ovogodišnje tradicionalne nagrade Simply the best koji je nagrađen u kategoriji manifestacija. Ovu nagradu koju već tradicionalno dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia primili su sinoć Marijan Širac i Ivana Šušnjić, pročelnici u Gradu Pakracu, na svečanosti koja je održana u Velikoj Gorici.

Svečana dodjela održana je u okviru 23. međunarodne poslovno-turističke burze PUT, hrvatskog B2B turističkog susreta koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.

Nagrada “Simply the best” u pravilu se dodjeljuje u pet kategorija; ugostiteljski objekti, putnička agencija/turistički programi, manifestacije, novi projekti u turizmu te za osobu koja je najviše doprinijela razvoju turističke ponude i turizma lokalne zajednice.

„Nagrada je dodijeljena za kvalitetu i razvoj manifestacije koja njeguje kulturu i tradiciju života lokalne zajednice, a kreativno oblikovanim sadržajima pridonosi atraktivnosti turističke ponude destinacije. Ovo je prilika da se zahvalimo svima koji su bili uključeni u organizaciju ovogodišnjeg Sajma Slavonski banovac, kako djelatnicima Grada Pakraca tako i suorganizatorima Udruženju obrtnika Pakraca i Lipika, Turističkoj zajednici Grada Pakraca i Poduzetničkom centru Pakrac. Ova nagrada nam daje dodatnu motivaciju i poticaj za organizaciju 14. sajma Slavonski banovac koji će se održati 14. listopada 2023. godine i za koji planiramo da će biti najveći i najsadržajniji do sada“, istaknuo je Marijan Širac, pročelnik za društvene djelatnosti Grada Pakraca.