IMG 1607 Medium

Niti kišno vrijeme nije pokvarilo predblagdanski ugođaj na pakračkom božićnom sajmu koji se večeras održao u sklopu cjelomjesečne manifestacije Advent u Pakracu, a u organizaciji Turističke zajednice Grada Pakraca i Grada Pakraca.

IMG 1576 Medium

Mjesto radnje ove godine je bilo je dvorište kurije Janković u kojem se okupilo tridesetak izlagača pa je božićni ugođaj „podebljan“ i gastronomskom ponudom, kao i mnoštvom prigodnih rukotvorina i domaćih proizvoda. Zabavni program koji je zbog kišnog vremena održan u vijećnici kurije Janković ispunili su najmlađi te su se nastupima izmjenjivali mališani Dječjeg vrtića „Maslačak“, učenici Osnovne škole braće Radić kao i Osnovne glazbene škole prezentiravši ponešto iz svog bogatog repertoara na oduševljenje publike dobrano popunjene roditeljima, bakama i djedovima te prijateljima. Ako je nekom baš zasmetala i poneka kapljica kiše utjehu je mogao pronaći u toplom čaju ili kuhanom vinu.

IMG 1637 Medium

Vrhunac večeri, ako se pita naše najmlađe sugrađane, bio je dolazak Djeda Mraza kojeg su već po starom običaju dovezli naši bajkeri „Vitezovi tame“ kako bi mu pomogli prevesti sve te silne darove za pakračke klince koji su ih ove godine itekako zaslužili. Djed se večeras posebno potrudio jer je poklone dijelio dobrih sat vremena, sve kako bi zadovoljio i posljednjeg mališana koji se našao u dugačkom redu te mu poklonio dar i omogućio zajedničku fotografiju.

FOTOGALERIJA