Vukmanović

Zapažene rezultate na nedavno održanom međunarodnom i županijskom natjecanju ostvarili su učenici Osnovne glazbene škole Pakrac osvojivši četiri druge i jednu treću nagradu, doznajemo od ravnateljice škole Alfrede Petani Grafina.

Na 8. Međunarodnom natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola "Mladi Padovec” koje je održano sredinom veljače, natjecalo se više od 300 sudionika iz četiriju država – Austrije, BiH, Slovenije i Hrvatske, a pakrački učenici, gitarist Mihael Vukmanović i trubač Zlatko Švajghart osvojili su treću, odnosno drugu nagradu u svojim kategorijama.

Švajghart

U periodu od 27. veljače do 5. ožujka u organizaciji Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga održano je 61. Županijsko natjecanje na kojem su druge nagrade osvojila trojca učenika pakračke škole: Lovro Zednik na bisernici, Šimun Delišimunović na braču i gitarist Mihael Vukmanović.

Zednik

„Osnovna glazbena škola Pakrac jako je ponosna na svoje učenike kao i na njihove mentore Željka Romića, Danijela Rajkovića i Tina Barišu Ivkovića te korepetitoricu Teu Silađi, kojima zahvaljujemo na iznimnom trudu, radu i posvećenosti učenicima“, naglasila je ravnateljica Petani Grafina.

Delišimunović