IMG 2466 Medium

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod kapelice sv. Josipa te kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu bana Josipa Jelačića danas je gradsko izaslanstvo predvođeno gradonačelnicom Anamarijom Blažević obilježilo blagdan svog nebeskog zaštitnika sv. Josipa, koji se od 1996. godine slavi i kao Dan grada Pakraca.

Vijenac su položili te odali počast i požeško-slavonska županica Antonija Jozić i njezin zamjenik Ferdinand Troha, lipički gradonačelnik Vinko Kasana, pakrački gradski vijećnici te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

IMG 2451 Medium

U kratkom obraćanju gradonačelnica Blažević zahvalila je okupljenima što se na ovaj način prisjećaju poginulih branitelja kako na području Pakraca tako i u cijeloj Hrvatskoj čestitavši svim sugrađankama i sugrađanima blagdan svetog Josipa.

Nakon polaganja vijenaca u pakračkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije povodom svetkovine sv. Josipa služena je sveta misa koju je uz pakračkog župnika Jozu Zorića predvodio pater Stjepan Fridl, isusovac i glavni urednik Radio Marije.

IMG2656
IMG2659
IMG2671
IMG2670
IMG2675-2
IMG2681
IMG2680