banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

otvorenje multipak

Iako program jedanaestog po redu Multipaka traje već nekoliko dana, danas je upriličeno svečano otvorenje HI – FI izložbe, najveće multimedijalne manifestacije ovog dijela Europe.

Izložbu je otvorila Anamarija Blažević, gradonačelnica Pakraca, rekavši da je Božidar Savi „Multi“, ostala ekipa je „pak“, a svi oni koji dođu i posjete Pakrac ovih dana su „Multipak“! „Ponosna sam, što je ovo događanje od samih početaka, kada je započeto u nekim manjim okvirima, preraslo u ovo što je danas“, rekla je gradonačelnica i naglasila da će Multipak uvijek imati njenu podršku kao i podršku Gradske uprave.

Jelena Hihlik, ravnateljica Muzeja grada Pakraca, koji je također dio organizacijskog tima, pozdravila je posjetitelje Multipaka iz Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Posebne zahvale uputila je Božidaru Saviju, vlasniku pakračke HI-FI prodavaonice Robertoshop, bez čijeg sudjelovanja, kako kaže, ove manifestacije ne bi bilo.

dvorište multipak

Ravnateljica gradske knjižnice Monika Lucić Fider zahvalila je svim zaposlenicima kulturnih institucija koje su sudjelovale u organizaciji, rekavši da se one inače ne bave ovakvim stvarima, a ovih 11 godina zajedničke suradnje na organizaciji Multipaka dokazuje da ipak postoji neka kemija među svima njima koja je održala ovu manifestaciju na visokom nivou.

Svečanost otvorenja Multipaka uveličali su svojim nastupima nastavnici Osnovne glazbene škole Pakrac te čelist Vincent Bélanger.

I ove godine posjetitelje Multipaka očekuje mnoštvo slušaonica s više desetaka izlagača iz ovog dijela Europe, a predstavljaju se audio i video uređaji koje u Hrvatskoj nije moguće ni vidjeti ni čuti na jednom mjestu. Izložba je postavljena u prostorima Muzeja grada Pakraca, Osnovne glazbene škole Pakrac, Gradskoj vijećnici, Turističkoj zajednici Grada Pakraca i u prostoru Robertoshopa.

profesori multipak

Današnji program Multipaka nastavlja se u gradskoj knjižnici gdje će u 18 sati Igor Baksa  održati radionicu nazvanu  "Radionica tjelesnog lutkarstva i perkusija" , a od 21 sat dvorište kurije Janković rasplesat će požeški band Electric Corn! Organizatori napominju da je dress code za posjetitelje koncerta – šljokičasto!

11. Multipak sutra, 27. svibnja od 10 do 20 sati, donosi pregršt događanja, od cjelodnevnih slušaonica, lounge kutka gdje će glazbu uživo izvoditi talentirani pakrački glazbenici, multiizleta, multigraha i vožnje e-biciklima, do glazbenog wellnessa koji će voditi psihologinja Ivana Marin te večernjeg druženja uz dobru glazbu pod zvjezdanim nebom.

čelist multipak

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić