banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

posjetitelji 2

Izložba najnovije HI-FI tehnologije, odlično piće i hrana te cjelodnevni prigodni sadržaj „Dobrog dvorišta“, glavne su karakteristike jučerašnjeg, programski najbogatijeg, zadnjeg dana Multipaka, koji je započeo u utorak, 23. svibnja.

Dvorište Kurije Janković ove je subote privuklo zaljubljenike u dobar zvuk i glazbu, a većinu su činili izlagači i gosti s raznih europskih adresa. Oni su vrijednom opremom napunili brojne i sjajno uređene glazbene slušaonice u prostorima Muzeja grada Pakraca, Osnovne glazbene škole Pakrac, Gradske vijećnice kurije Janković, Turističke zajednice Grada Pakraca te u prostoru RobertoShopa. Za najmlađe ljubitelje glazbe, svaki dan su organizirane slušaonice Mini Multipaka, a u sklopu Dobrog dvorišta djeci je, kao i svake godine, organiziran Dječji kutak.

multiizlet

Oni gosti kojima vrhunska reprodukcija zvuka nije bila glavni motiv praćenja Multipaka, mogli su iznajmiti gradski e-bike i provozati Tour de Pakrac, kako su ga organizatori sami nazvali. Klasični, organizirani izlet, s posjetom lipičkoj Ergeli i Omanovcu, tijekom dana je nudila prijevoznička tvrtka Rent-a-Dino, što su mnogi sa zadovoljstvom i iskoristili. Već tradicionalni Multigrah čekao ih je spreman u popodnevnim satima. Kiša je omela Wellness radionicu Ivane Marin, ali čim se razvedrilo, nastupila je Pakračka glazbena scena koju su činili talentirani pakrački glazbenici i ispunili „Dobro dvorište“ glazbom i dobrim vibracijama.

slušaonica 3

ebicikl-najam
posjetitelji-2
sluaonica
sluaonica-2
multigrah
IMG3687
IMG3645
IMG3635
DSC3331
djeji-kurak

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić