20230215 104242 Medium

"Zajedničko planiranje proračuna“ ili „male komunalne akcije“ nastavak je projekta kojeg Grad Pakrac provodi u suradnji s Udrugom gradova čiji je cilj na direktan način uključiti građane u postupak pripreme prijedloga proračuna za nadolazeću godinu. Za realizaciju ovog projekta u gradskom proračunu predviđeno je 50 tisuća eura.

Rok za dostavu prijedloga je 18. kolovoza, a obrazac na kojem se podnosi prijedlog za "male komunalne akcije" možete pronaći na stranici Grada, kao i u Gradskoj upravi (na porti, u tajništvu i Upravnom odjelu za graditeljstvo i komunalne djelatnosti).

Grad poziva ovim putem sugrađanke i sugrađane da se pridruže ovom projektu u što većem broju te na taj način aktivno uključe sa svojim prijedlozima u kreiranju proračuna za 2024. godinu.

Podsjećamo, na prošlogodišnjem projektu,  prihvaćeno je 11 prijedloga te je, između ostalog, postavljen uspornik kod Osnovne škole u Pakracu, nabavljen kamin za vatrogasni dom u Donjoj Obriježi, a polovinom veljače sanirano je i dječje igralište uz donjoobriješku područnu školu gdje je pribavljen novi koš za otpatke, sanirane su dvije klupe, igračke na opruzi, klackalice i penjalice.