1689783728315 Medium

Nakon što je županica Antonija Jozić danas donijela Odluku o proglašenju prirodne nepogode zbog olujnog i orkanskog vjetra za Požegu, Lipik, Pakrac, Pleternicu i općinu Brestovac, Grada Pakrac poziva građane da podnesu prijave ukoliko imaju štete od prirodne nepogode - olujnog i orkanskog vjetra.

Prijava štete podnosi se do 1. kolovoza Povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Grada Pakraca, putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u gradskoj upravi Grada Pakraca na adresi Trg bana J. Jelačića 18, Pakrac (prvi kat, ured br. 118), svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

Prijava štete obvezno mora sadržavati: popunjen obrazac PN, dokaz o vlasništvu (vlasnički list), kopiju rješenja o izvedenom stanju (uporabna ili građevinska dozvola), kopija osobne iskaznice, IBAN broj žiro ili tekućeg računa (kopija kartice), obrazac izjave o osiguranju, preslika lista A i B iz upisnika Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (Zahtjev za izravno plaćanje), ukoliko se radi o prijavi štete na poljoprivrednim kulturama.

Obrazac PN te obrazac izjave o osiguranju možete preuzeti na sljedećem linku: OBRASCI 

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti u ured 118, prvi kat ili na broj telefona
034/411-080.