kino vikend
 
Ovaj vikend završava ljetna stanka pakračkog kina projekcijama popularnih filmova Barbie i Ninja kornjače koji će biti prikazani danas, sutra i prekosutra.
 
S početkom u 18 sati na red dolaze Ninja Kornjače u režiji Setha Rogena koji dočarava potpuno novu interpretacija popularne franšize u kojoj sve vrvi od slavnih glumaca i poznatih osoba.
Najpoznatije kornjače na svijetu, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca. Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.

Cijena ulaznice: 3. 90 eura
 
U 20 sati igra svima poznata Barbie, a ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie i njenu bolju polovicu, Kena, utjelovljuje Ryan Gosling.
Režiju potpisuje Greta Gerwig, dok zvjezdani cast uključuje još i Willa Ferrella, Kate McKinnon, Simu Liu, Michaela Ceru i Americu Ferreru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cijela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.
 
Cijena ulaznice: 4.30 eura