žacstar poslovnica
 
Mladi poduzetnik iz Lipika, Željko Milašinović (25) otvorio je drugu poslovnicu knjigovodstvenog servisa u Zagrebu, a najavljuje i otvaranje treće poslovnice. 
 
"Danas službeno otvaramo novu poslovnicu. Posao ide nikad bolje i obzirom na moje godine, izuzetno sam ponosan na uspjeh koji sam ostvario. Trenutno imam četvero zaposlenih i nastavljam sa širenjem poslovanja, a prema planu i projektu, otvaram i treću poslovnicu, te samim time otvaram i nova radna mjesta. 
Naravno, cilj mi je zapošljavati ljude sa našeg područja, i obučiti ih poslu na što kvalitetniji način. Usko osim knjigovodstva, bavim se i consultingom za kreditiranje i osiguranja, tako da svojim klijentima ponudim širok spektar usluga", rekao je Milašinović. 

žacstar naslovna
 
"Vodim razna poduzeća, pa čak imam i klijente koji imaju i preko 40 zaposlenih. To su veća poduzeća kojima je zaista bitna kvaliteta, a zauzvrat od mene kvalitetu i dobivaju.  Jer imati knjigovođu koji im je dostupan 0-24 je jako teško, a to je ono što im ja nudim", kaže vrijedni poduzetnik.
 
Ukoliko Vam treba kvalitetno i pouzdano knjigovodstvo, nove klijente primamo od 1. listopada jer smo trenutno popunjeni, pa se slobodno javite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 091 529 8918
 žacstar logo